Stapana Ela va astepata, cu servicii de dominare de inalta clasa, in Timisoara

          Sclavul paseste incet, trecand pragul camerei in care stia ca il asteapta Stapana. 

Peruca blonda era aranjata si machiajul strident de curva era prezent. Sanii mari falsi de silicon lipiti de piept ii umpleau sutienul roz de dantela, iar ciorapii plasa cu banda erau intinsi perfect si ii mangaiau coapsele si gambele epilate la fiecare pas pe care il facea pe tocurile inalte. Cu fiecare miscare se simtea si mai excitat si simtea cum lindicul penibil de sclav pulsa inca o picatura de lichid prostatic in bikinii negri dantelati protejati de un absorbant alb, pe care il inlocuia in fiecare zi, de 2 saptamani. Dresul cu portjartier cobora drept si intins pe fiecare fesa epilata si se unea cu banda ciorapilor intregind imaginea de curva ieftina.

Inainte sa apuce sa gandeasca daca este ceva in neregula cu modul in care se prezenta, o cravasa se opri scurt si apasat pe fesa stanga facandu-l sa tresara, urmata de una pe fesa dreapta si vocea Stapanei: “Stai dreapta, tarfa!”

“Da, Stapana” raspunse repede, indreptandu-si spatele!

“Ce e cu tine aici?” se auzi vocea Stapanei, iar, in timp ce incepuse sa se invarta in jurul lui, ca o leoaica ce isi masoara prada.

“Ati promis ca dup...” a fost tot ce a putut sa spuna inainte ca doua lovituri de cravasa, bine tintite intre picioare, sa il trimita in genunchi urland de durere.

“Ti-am promis?!?!?” se auzi aspru vocea Stapanei...“Ti-am promis, porcule?!? De cand imi spui tu mie ce am promis eu, caine?” continua Stapana, in timp ce doua dosuri de palma pe fiecare obraz ii mutara peruca, durerea din testicule fiind inca la apogeu.

“Aranjeaza-te, muisa mica!” veni ordinul scurt, “...si respira,  inainte sa lesini, proasto!” continua autoritar , Stapana.

Cateva guri de aer si mici ajustari, sclavul reusi sa se compuna partial, ramanand in genunchi la picioarele Stapanei, la cativa centimetri de varfurile pantofilor ei.

“Multumesc, Stapana!” rosti clar si tare, sarutand varfurile pantofilor, incercand sa isi imbuneze Domina.

Gestul lui nu trecu neobservat, glasul Stapanei auzindu-se, mai bland de data aceasta: “Stiu de ce esti aici, zdreanta!... Continua sa imi venerezi picioarele, fara sa treci cu limba ta infecta de gleznele mele, muisto!”

Sclavul continua sa venereze docil pantofii Dominei, din cand in cand furand cate un sarut pe gleznele fine si tragand puternic in piept aroma pielii de zeita. Stapana isi apasa tocul ascutit din ce in ce mai tare intre omoplatii lui, silindu-l sa isi striveasca buzele de pantofii ei, urmarind cu o placere aproape sadica reactiile viermelui chinuit din fata ei. 

“Suficient, zdreanta!” se auzi glasul ei, la un moment dat! “Ridica-te in picioare sa te inspectez!” continua pe un ton autoritar.

Sclavul se ridica aproape instant, nevrand sa ii mai ofere Stapanei un nou motiv sa faca uz de cravasa cu care se juca continuu si cu care il ghida.

“Vino mai aproape!” poruncii Stapana, lasandu-se confortabil pe spate in fotoliul de piele neagra.

La apropierea sclavului, isi ridica gentil cravasa intre picioarele lui, atingandu-i testiculele prin bikinii negri.  “Sa vedem ce avem noi aici!”... continua cu un suras ironic. “Da-i jos!”, spuse Stapana, lovindu-l usor cu cravasa in testicule, peste materialul negru dantelat.

Sclavul isi cobori imediat bikini in zona gleznelor si ii scoase cu o miscare rapida, lasandu-i pe podea si revenind la pozitia de drepti in fata Stapanei. 

Stapana incepu sa se joace cu cravasa peste testiculele umflate cuprinse de inelul de metal ce se continua cu o cusca din acelasi material, ce impiedica orice tentativa de erectie din partea sclavului.

“Foarte frumos... foarte frumos!” rosti Stapana, cu un glas ce trada satisfactia. “Cat timp ai de cand esti casta, muista mica?” continua Stapana.

“15 zile” veni raspunsul prompt al sclavului din fata ei.

“Bun!...Bun!” se auzi glasul Stapanei in timp ce continua sa se joace cu cravasa in zona coaielor lui umflate, plesnind usor din cand in cand si cusca ce tinea captiv penisul ridicol al viermelui din fata ei.

“Pentru ca ai fost o tarfa cuminte, o sa golim coaiele alea mizerabile!” rosti aspru Stapana. “Misca la dulapul din dreapta ta si adu-mi cutia din el!” porunci Stapana.

Plin de nerabdare, in asteptarea orgasmului mult visat, sclavul executa ordinul Stapanei si reveni cu singura cutie ce se afla in dulapul indicat.

“Aseaza-te pe pat in genunchi cu mainile la spate, javra!” continua Stapana.

Sclavul executa intocmai, si pana sa realizeze ce se intampla, Stapana ii cuprinsese deja incheieturile cu o pereche de catuse iar gleznele erau si ele legate fiecare de cate un picior al patului, picioarele fiind departate la maximum de suportabilitate. Echilibrul precar in care se afla fu brusc distrus de Stapana ce isi infipse adanc tocul in spatele tarfei si o impinse cu fata in jos cu un zgomot surd.

“Daca lasi fundul jos, iti tai coaiele cu mana mea!” veni ca un glont vocea Stapanei. “Ai inteles, tarfa?”

“Da, Stapana!” veni raspunsul speriat al sclavului.

“Bun! Deci ne intelegem!...” continua Stapana. “Asa cum spuneam, o sa golim coaiele acelea, dar o vom face asa cum trebuie!” spuse zambind sadic Stapana. “Doar nu iti imaginai ca vei avea erectie, nu?” izbucni intr-un ras malefic. 

Sclavul timorat nu reusi sa ingaime un raspuns, dar Domina nici nu il astepta. Era la mila ei de cand ii pasise pragul.

Urmara cateva minute de liniste in care Stapana deschise cutia adusa de sclav ce continea elementele umilintei supreme pentru viermele din fata ei: o cutie de lubrifiant, o mica farfurioara, si un strap-on generos pe care il imbraca intr-o clipita. Dotata cu noua jucarie, se indrepta catre sclavul deja timorat si aseza farfurioara sub penisul captiv in cusca de metal.

“Relaxeaza-te, capra muista!” se auzi glasul Stapanei in timp ce incepu sa stranga incet tubul de lubrifiant deasupra anusului tarfei expuse.

Lubrifiantul rece genera o senzatie ciudata de frica si excitare in inima sclavului ce incepu incet sa isi accepte soarta.

“Asta o sa te ajute sa iti golesti coaiele acelea inutile!” veni glasul Stapanei in timp ce pozitiona strapon-ul la intrarea anusului tarfei. “Esti pregatit sa    fii transformat complet in tarfa mea?” Fara sa astepte un raspuns, cu o miscare brusca din sold, varful straponului penetra anusul din fata ei cu zgomot scurt.

Sclavul fu luat prin surprindere de durerea ascutita a pierderii virginitatii gaurii, insa inainte de a se dezmetici, Stapana il cuprinse zdravan de solduri si cu o noua miscare din sold, straponul intra in totalitatea lui in fundul expus ce se lovi de pelvisul ei.

“Asa, tarfa! Ia-o toata” incepu sa rada malefic Domina in timp ce ajutata de lubrifiant incepu sa se miste incet apoi din ce in ce mai repede in anusul proaspat dezvirginat. 

Senzatia initiala de durere incepu sa dispara, iar sclavul total expus si umilit incepu instinctiv sa se miste in ritmul impus de cea care din momentul acela il transformase definitiv. 

Stapana era multimita si incepu sa ii urmareasca atenta reactiile, incetinind uneori ritmul si zambind cu satisfactie cand vedea cum sclavul se impingea singur in penisul ei de plastic, cerand sa fie penetrat intr-un ritm mai alert.

“Iti place zdreanta?”

“Da, Stapana” se auzi incet glasul supus al sclavului

“Iti place sa fii tarfa mea, sa fii fututa ca ultima curva?

Sclavul incepu sa simta o senzatie ciudata, neintalnita pana in acel moment, o caldura usoara ce incepu sa ii invaluie tot corpul, pornind de la penisul care in continuare ii invada fundul intr-un ritm draconic. Senzatia ii fu intrerupta de vocea Stapanei si o palma zdravana pe fesa dreapta: “Te-am intrebat ceva, zdreanta!”

“Da, Stapana! Da! Imi place! Te rog, Stapana...”

“Ce ma rogi, tarfa?” zambi sadic Stapana, cunoscand deja raspunsul.

“Te rog, Stapana, fute-ma!!”

“Asa, curva! Asa! Bravo”

Senzatia de caldura reveni imediat si incepu sa creasca in intensitate, sclavul incepand sa respire din ce in ce mai sacadat si mai repede spre satisfactia celei care era infipta in soldurile lui si il penetra frenetic.

Stapana iesi brusc din fundul sclavului si facu jumatate de pas in spate, admirand gaura largita de straponul gros.

Sclavul se simti usurat si gol in acelasi timp pentru un moment, simtind aerul pe gaura lui redimensionata.

“Gata cu joaca!” spuse Stapana, urcandu-se pe pat, incalecandu-si cucerirea si potrivind varful straponului pe gaura flamanda, o penetra fara mila. 

Prostata sclavului excitatata pana in acel moment de miscarile anterioare fu lovita de falusul gros, provocand senzatii ametitoare in mintea lui.

Inainte sa isi dea seama ce se intampla, sclavul simtii cum o caldura imensa ii cuprinse tot corpul si independent de vointa lui,  ceda tot lichidul acumulat in cele doua saptamani, in farfurioara de sub pensiul captiv si flasc.

“Ahhh....mmmhhh...aaaa” fu tot ce putu sa articuleze sclavul in timp ce Stapana continua sa ii mulga necrutatoare si ultimele picaturi de lichid cu straponul ce isi croia necrutator drum in fundul lui.

O relaxare placuta ii cuprinse tot corpul si simti ca presiunea acumulata in ultimele zile disparuse iar sclavul realiza ca tocmai ce fusese rezolvat ca o tarfa in calduri, penisul sau ramanand flasc si captiv tot timpul acesta. O idee cumplita ii patrunse in creier:  nu i se va mai permite niciodata sa aiba erectie. 

“Linge, muiso!” se auzi vocea Stapanei ce mutase farfurioara de sub penisul flasc in dreptul gurii lui.

Fara sa gandeasca incepu sa isi soarba propriul lichid sub privirile aspre ale Stapanei ce incepuse deja sa isi caute cravasa....

 

Mai 2021



 

 

5 comentarii: