Stapana Ela va astepata, cu servicii de dominare de inalta clasa, in Timisoara


 

Ritualurile tributului au fost indeplinite cu succes si instructajul pentru incepatori abia incepuse. Sclavul incepator, cu gatul bine strans, nu a putut a raspunda. Incredibil de calma, vocea Stapanei Ela a insistat:

“-De ce esti atat de fricos si stresat, p..a ce esti ? Nu ai facut nici o greseala, pe care eu sa o stiu. Nu am ordonat nici o pedeapsa specifica. Atunci, care e problema ta?”

Inca odata supusul incepator a deschis gura si nu a putut rosti nici un  cuvant. Renuntand la postura initiala si-a aplecat capul. Mainile legate, care atarnau, au inceput sa tremure putin. Stapana pune o intrebare. supusul asteapta. El simte ca incepe sedinta, pentru ca intrebarea stapanei este  inceputul unei sesiuni de dominare. De indata ce a ingenuncheat, nestiind care este starea de spirit a Stapanei Ela, a stat in expectativa. Fiind nesigur care ii sunt cerintele sau cruzimile Stapanei, toata vointa supusului se afla la ea. Vointa lui era absorbita, precum nisipul de pe plaja care absoarbe apa rapid, asa s-a simtit absorbit de puternica personalitate a Stapanei. In acele minute, abia daca mai avea puterea sa respecte ordinele. Era naucit, bulversat si nu avea puterea necesara de a raspunde la intrebari. Doar sunetul in aer  dat de biciul Stapanei, a reusit sa sparga aceasta anxietate paralizanta, chinuitoare dar si placuta in acelasi timp.

In asteptarea primelor lovituri de bici, se simtea o tensiune, o asteptare, la fel ca o eliberare. Dar nimic concret, nimic nu prezicea ce se va intampla.

“-Tu, p..a ce esti, ai noroc azi” a zis Stapana Ela.

“-Sunt zile in care ti-as fi rasucit incet sula si as fi pus gheata pe ea,  pentru  a-ti slabi taisul limbii tale! Dar totusi, sa nu abuzezi de rabdarea mea, vantul isi poate schimba directia….” ; el nu mai tremura asa. Simtea sudoarea cum se prelinge pe piept, in siroaie repezi.

“- Ultima data cand te intreb: de ce esti nelinistit?  Raspunde! ”

Vocea ei autoritata, l-a facut sa balbaie zicand: “Eu….. nu stiu”

-Aha, deci, nu stii! Si mai ales nu stii ca nu accept acest fel de raspuns. Raspunde  p--a bleaga ce esti!

-Ia vino mai aproape de mine sa te inspectez mai bine.

-Ia sa vad eu ce am aici in fata mea!” Supusul a facut ochii mari si s-a trezit la viata.

     Si atunci ea, Stapana mea Ela, i-a facut un control la oute si la membrul care astepta atingerea ei. Si ea, Stapana Ela, palpa, tragea usor inainte si usor  “bijuteriile”, apoi le strangea tare pana se incingeau si le lasa usurel libere. Urmatoarea miscare se indrepta spre falusul care astepta “ca un caine” atingerile Stapanei. A simtit cum unghiile ei  mangaiau in lung si in lat. Apoi, din ce in ce mai tare, pana cand o durere  il sfarteca la propriu. Ea, Stapana insista si insista si la un moment dat durerea a disparut. O caldura intensa urmata de o senzatie de placer, venita din necunoscut, i-a cuprins tot corpul.

“-Normal tu esti in erectie, fara comanda mea? De aceea tremurai, boule! In loc sa marturisesti si sa iti ceri scuze, savurai momentul erectil.

-Te-as fi iertat azi, daca recunosteai fapta deplorabila, insa tu nu esti genul asta de supus!

-Stii la ce sa te astepti in continuare’ p--a bleaga ce esti?

-Ia sa vad ce idee iti trece prin capul tau obtuz ................. ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu